Marco Borsato dan toch niet schuldig? Plots verrassend nieuws uitgelekt over onderzoek naar zanger Celebs
Celebs

Marco Borsato dan toch niet schuldig? Plots verrassend nieuws uitgelekt over onderzoek naar zanger

Marco Borsato dan toch niet schuldig? Plots verrassend nieuws uitgelekt over onderzoek naar zanger

Marco Borsato wordt niet vervolgd voor de vermeende misstanden bij 'The Voice', maar er loopt momenteel wel nog een onderzoek naar de 56-jarige zanger. Zo wordt hij ervan beschuldigd een minderjarig meisje te hebben aangerand tussen 2014 en 2019. Over dat onderzoek is nu belangrijk nieuws uitgelekt.

Er loopt momenteel nog altijd een rechtszaak tegen Marco Borsato. Een 23-jarige vrouw beweert namelijk dat ze betast is geweest door de zanger toen ze nog minderjarig was. De zaak kwam aan het licht nadat de moeder van het meisje het dagboek vond van haar dochter waarin de handtastelijkheden beschreven stonden.

Vorige week raakte al bekend dat de zaak langer aansleept dan verwacht. Volgens het AD moest het handschrift van het vermeende slachtoffer namelijk onderzocht worden om te kijken of de beschrijvingen authentiek zijn en echt door het meisje geschreven zijn. Nu is er nog meer nieuws uitgelekt over de zaak.

Extra documenten

Volgens het Nederlandse weekblad Privé twijfelt het Openbaar Ministerie (OM) namelijk nog steeds aan de echtheid van het dagboek. Het OM heeft dan ook meer bewijsmateriaal gevraagd aan het vermeende slachtoffer. Zo zou de vrouw enkele extra geschreven documenten hebben moeten aanleveren zodat ze het handschrift van die documenten kunnen vergelijken met die van in het dagboek.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws