Magali Van Houtte heeft droevig nieuws over haar huwelijk met Francesco Planckaert: "Hij is weg" Celebs
Celebs

Magali Van Houtte heeft droevig nieuws over haar huwelijk met Francesco Planckaert: "Hij is weg"

Magali Van Houtte heeft droevig nieuws over haar huwelijk met Francesco Planckaert: "Hij is weg"

Francesco Planckaert (41) en Magali Van Houtte (37) vormen inmiddels al meer dan twintig jaar een koppel. Maar helaas ziet Magali haar man momenteel amper nog. Daarover vertelt ze deze week meer in Dag Allemaal.

Francesco ¨Planckaert en zijn vrouw Magali vormen al jarenlang een onafscheidelijk duo. Eind 2020 stapten ze ook in het grootste geheim in het huwelijksbootje. De twee waren toen al maar liefst 16 jaar verloofd. Samen hebben ze ook drie kinderen: zonen Devon (16) en Yukka (12) en dochter Noa (15).

Maar helaas zien Magali en haar kinderen Francesco sinds een tijdje een pak minder. Hij is namelijk nog altijd bezig met de verbouwingen aan hun kasteel in Frankrijk. En dat valt Magali duidelijk erg zwaar. "Dat was flink aanpassen, Francesco en ik waren het gewend om elke dag samen te zijn", aldus Magali. Maar nu zit hij dus steeds vaker en langer in Frankrijk terwijl zij op het domein in Lesterny verblijft.

Saai

"In het begin ging hij slechts een paar dagen, later werd dat een week, nu is hij soms twee weken weg. En da’s wel lang", bekent Magali. "Een beetje rust en de afstandsbediening voor mij alleen is leuk voor een dag, maar daarna wordt het gewoon saai", aldus Magali.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws