Magali openhartig over zorgen om zoon Devon Planckaert: "Samen wenen" Celebs
Celebs

Magali openhartig over zorgen om zoon Devon Planckaert: "Samen wenen"

Magali openhartig over zorgen om zoon Devon Planckaert: "Samen wenen"

Magali Planckaert kende met zoon Devon een moeilijke periode. Hij wil graag een carrière als wielrenner uitbouwen, maar de afgelopen jaren werd hij afgeremd door corona en blessures. Gelukkig kon hij intussen zijn eerste wedstrijden rijden.

"Het waren erg moeilijke tijden voor Devon. Dat greep uiteraard ook zijn moeder Magali aan. "Ik voelde zijn pijn en ontgoocheling. Devon en ik hebben hier vaak samen zitten wenen", vertelt Magali in Dag Allemaal.

"Francesco en ik waren dan ook erg nerveus toen hij zijn eerste koers reed. En emotioneel... Ja, we hebben samen tranen laten vloeien. 'Eindelijk, het is gebeurd! Hij is vertrokken!', dachten we. En hij heeft zich geamuseerd!"

Tegen de grond

Magali keek wel met een klein hartje naar de eerste koers van Devon. "Ik had zoveel schrik... En had gemengde gevoelens. Enerzijds blijdschap anderzijds veel angst. Ze stonden daar echt met de sturen tegen elkaar, hé. Ik dacht: 'O nee, seffes liggen ze na nog geen honderd meter tegen de grond.'"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws