Lynn Van den Broeck laat wel erg veel bloot zien op Instagram: Mathias Vergels reageert op prachtige manier Celebs
Celebs

Lynn Van den Broeck laat wel erg veel bloot zien op Instagram: Mathias Vergels reageert op prachtige manier

Lynn Van den Broeck laat wel erg veel bloot zien op Instagram: Mathias Vergels reageert op prachtige manier

Lynn Van den Broeck geniet momenteel samen met haar 'Thuis'-collega Tine Priem van een persreis op het Griekse eiland Kos. Op Instagram deelde de actrice nu ook enkele mooie vakantiekiekjes en die zijn ook haar vriend Mathias Vergels niet ontgaan.

Lynn Van den Broeck maakte vier jaar geleden haar intrede in 'Thuis' als de goedlachse Viv. Een jaar later, in april 2020, raakte bekend dat ze een relatie had met haar 'Thuis'-collega Mathias Vergels, die de rol van Lowie Bomans vertolkt in de reeks. De twee tortelduifjes zijn ondertussen al ruim drie jaar samen.

Inmiddels zitten de opnames van 'Thuis' er voor dit seizoen ook op. Zo geniet Lynn Van den Broeck momenteel van een zonovergoten vakantie op het Griekse eiland Kos. Ook haar 'Thuis'-collega Tine Priem is mee op vakantie. Mathias Vergels bleef daarentegen thuis.

Babe

Op Instagram deelde Lynn Van den Broeck nu ook enkele prachtige vakantiekiekjes. En daarop laat de 'Thuis'-actrice ook heel wat bloot zien. Haar vriend horen we alvast niet klagen. "Jawadde. Veel plezier babe", schrijft Mathias Vergels onder de sensuele vakantiefoto's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws