Lynn Van den Broeck heeft fantastisch nieuws te melden over Mathias Vergels: "Wauw, prachtig!" Celebs
Celebs

Lynn Van den Broeck heeft fantastisch nieuws te melden over Mathias Vergels: "Wauw, prachtig!"

Lynn Van den Broeck heeft fantastisch nieuws te melden over Mathias Vergels: "Wauw, prachtig!"

Lynn Van den Broeck (30) en Mathias Vergels (31) vormen inmiddels al ruim drie jaar een koppel nadat ze elkaar leerden kennen op de set van 'Thuis'. Op Instagram heeft Lynn nu ook geweldig nieuws te melden over haar vriend.

Acteur Mathias Vergels werd bij het grote publiek bekend door zijn rol in 'Thuis'. Daarin vertolkt hij nu al meer dan tien jaar de rol van Lowieke Bomans. Maar Mathias timmert ondertussen ook volop aan zijn muziekcarrière.

Zo maakt hij al een tijdje deel uit van de band 'Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld'. Daarover heeft de zanger nu groot nieuws te melden. Op vrijdag 19 mei hebben ze namelijk hun gloednieuwe single 'Te Mooi Om Waar Te Zijn' gelanceerd. Zijn vriendin Lynn Van den Broeck is dan ook enorm trots op haar wederhelft.

Knaller van een schijf

"Morgen dropt deze rockster en zijn band hun nieuwste single. Ik ben zo ongelofelijk fier op alles wat hij al bereikt heeft. Het is echt een knaller van een schijf", schreef ze donderdagavond op Instagram bij een foto van hun tweetjes. "Heel veel succes!", "Kan niet wachten!", "Wauw!" en "Prachtig!", klinkt het onder meer in de reacties onder het bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws