Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!" Celebs
Celebs

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany maken prachtig nieuws bekend: "Proficiat!"

Acteur Louis Talpe (41) en zijn vrouw Tiffany Ling-Vannerus vormen al sinds 2017 een koppel. Samen hebben ze ook twee zoontjes. Nu hebben Louis en Tiffany ook iets heel bijzonders te vieren.

Louis Talpe en zijn partner Tiffany vormen al zo'n zes jaar een koppel. Inmiddels mochten ze ook al twee kindjes verwelkomen. In juli 2020 werden ze de trotse ouders van hun eerste zoontje, Lion. In februari 2022 werd hun tweede zoontje geboren, Phoenix.

Nu hebben de acteur en zijn echtgenote opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden. Op 10 mei is het namelijk exact vier jaar geleden dat de twee tortelduifjes in het huwelijksbootje stapten. Ze deelden allebei dan ook een mooie boodschap op hun Instagrampagina.

Zo'n mooi koppel

"10 mei + 4 jaar een schat die ik nooit zal loslaten", schrijft Louis Talpe bij een prachtige foto van hun huwelijksdag. "Sinds deze dag, ons", klinkt het bij zijn vrouw Tiffany. De twee krijgen dan ook heel wat felicitaties van hun volgers. "Proficiat!", "Gefeliciteerd!", en "Jullie zijn zo'n mooi koppel", lezen we onder meer in de reacties.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws