Loredana en Pat Krimson van 2 Fabiola hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Celebs
Celebs

Loredana en Pat Krimson van 2 Fabiola hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Loredana en Pat Krimson van 2 Fabiola hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Loredana en Pat Krimson vormen intussen al verschillende jaren een koppel en eerder dit jaar gaven ze elkaar zelfs nog het ja-woord. Pat heeft al een dochter uit een vorige relatie, maar zouden ze hun liefde nog willen bezegelen met een eigen kindje? De zangeres zegt waar het op staat in een nieuw interview.

Loredana en Pat Krimson zijn al samen sinds 2015, maar ze kenden elkaar al veel langer door 2 Fabiola. "Ik was single, hij ook, maar nooit had ik eraan gedacht om met hem een liefdesrelatie te beginnen", vertelt de zangeres aan Het Laatste Nieuws. "We waren professioneel en zo gedroegen we ons ook: we deden onze job, dat was het", klinkt het. Alles veranderde toen Pat een babysit nodig had voor zijn dochtertje. "Zo is het langzaamaan begonnen", zegt ze.

"Als hij dan na zijn dj-set thuis kwam, babbelden we met elkaar op een manier zoals we dat ervoor nooit hadden gedaan", legt ze uit. zo leerden ze elkaar op een andere manier kennen en niet veel later werden ze verliefd. "In het begin was dat raar, maar dat heeft ons niet tegengehouden", geeft Loredana toe. Enkele maanden geleden hadden ze zelfs nog heuglijk nieuws te melden, want in februari zijn ze in het huwelijksbootje gestapt. Loredana is daarnaast ook de plusmama van de dochter van Pat, maar zouden ze graag nog een eigen kindje krijgen?

Bewust

"Het plusouderschap loopt goed, maar ik vind het niet altijd gemakkelijk om zoveel verantwoordelijkheid te voelen voor een wezentje dat nog moet opgroeien", biecht ze op. Daardoor is het volgens Loredana ook een bewuste keuze dat er geen kindje meer is bij gekomen. "Ik heb nog veel ambitie, Pat ook", klinkt het. Ook dat Pat intussen al 57 is, speelt een rol. "Mocht hij ooit wegvallen, ik zou er alleen voor staan, dat wil ik niet. En dus heb ik het eigenlijk afgesloten", besluit de zangeres.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws