Liefdesdrama voor radiopresentatrice Eva De Roo: "Geconfronteerd met overspel" Celebs
Celebs

Liefdesdrama voor radiopresentatrice Eva De Roo: "Geconfronteerd met overspel"

Liefdesdrama voor radiopresentatrice Eva De Roo: "Geconfronteerd met overspel"

StuBru-presentatrice Eva De Roo (35) werkt momenteel aan een gloednieuw tv-programma over overspel. Dat onthulde ze bij '22 minuten stomme vragen', een podcast van radiozender MNM. En daar is de presentatrice helaas ook al mee geconfronteerd geweest.

"Ik ben op het idee gekomen omdat vriendinnen van mij daar al mee geconfronteerd zijn, maar ook ikzelf", vertelt Eva De Roo bij MNM. "We waren op een punt in ons leven waarop we onze lange relaties in twijfel begonnen te trekken. Relaties zijn zoeken en uitzoeken hoever je kan gaan", legt ze uit.

Eva De Roo maakt het programma omdat ze vindt dat overspel een onderwerp is waar mensen zelden of nooit over spreken. "Ik snap heel goed waarom, want dat is keipijnlijk. Tegelijk vind ik dat wij als mensen moeten leren hoe we daarmee moeten omgaan", aldus De Roo.

Huwelijk met Jan

Zelf is Eva De Roo al 4 jaar getrouwd met muzikant en 'The Voice'-coach Jan Paternoster. In hun relatie is overspel ook bespreekbaar. "Jan en ik hebben van bij het begin gezegd: 'Doe het niet. Maar als dat gebeurt, zeg het mij dan. Erover liegen is het ergste'. Zelf ben ik altijd heel eerlijk in een relatie", aldus Eva.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws