Leontine Ruiters deelt hartverscheurend nieuws: "Veel sterkte" Celebs
Celebs

Leontine Ruiters deelt hartverscheurend nieuws: "Veel sterkte"

Leontine Ruiters deelt hartverscheurend nieuws: "Veel sterkte"

Op dinsdag brak er een erg moeilijke dag aan voor Leontine Ruiters (55), de ex-vrouw van Marco Borsato. Dat schrijft ze in een emotioneel bericht op haar sociale media.

9 mei was een ontzettend moeilijk dag voor Leontine Ruiters. Op die dag was het namelijk exact 27 jaar geleden dat ze haar vader verloor. Dat laat de ex-vrouw van Marco Borsato weten via haar Instagrampagina.

"Al 27 jaar zonder jou, papa", schrijft Leontine. Op de zwart-witfoto die ze erbij deelde, zien we een hand dat een vlindertje vrijlaat. Heel wat mensen willen Leontine dan ook een hart onder de riem steken.

Gemis gaat nooit over

"Jouw pa, jouw held. Mijn pa was mijn held. Mis hem echt nog iedere dag. Ooit zien we onze helden terug! Daar ben ik van overtuigd", "Heel veel sterkte. Het gemis gaat nooit over" en "Blijft pijn doen! Sterkte lieverd", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws