Koen Wauters zwijgt niet over Valerie De Booser: "Heb me vergist" Celebs
Celebs

Koen Wauters zwijgt niet over Valerie De Booser: "Heb me vergist"

Koen Wauters zwijgt niet over Valerie De Booser: "Heb me vergist"

Koen Wauters heeft meerdere langdurige relaties achter de rug. De laatste was met Valerie De Booser, de moeder van zijn kinderen. Zij waren in totaal 17 jaar samen.

In HUMO vertelt Koen hoe hij - net als voor een vorige vriendin - verhuisde speciaal voor zijn geliefde. "Je doet wel dingen uit liefde, maar ook omdat je denkt: als zij gelukkiger wordt, zal ik daar mee van profiteren”, vertelt de zanger. “Ik dacht dat het zo werkte.” Zo draaide het echter niet uit. “Ik heb me dus al een paar keer zwaar vergist. Maar je kunt maar leren van je stommiteiten, zeker?"

Koen verhuisde voor Valerie naar Drongen. Het mocht evenwel niet zijn. De twee besloten uiteindelijk om uit elkaar te gaan. Intussen heeft Koen het geloof in de liefde echter niet opgegeven. De ouders van de Koen zijn immers al decennia lang samen.

65 jaar

“Ja, dat had ik thuis ook als voorbeeld. Mijn ouders zijn straks 65 jaar getrouwd”, weet hij. “Ik blijf het fantastisch vinden, twee mensen die elkaar vinden en lief en leed delen. Maar misschien is het niet meer van deze tijd."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws