Koen Wauters openhartig over breuk met Valerie De Booser: "Daarin heb ik gefaald" Celebs
Celebs

Koen Wauters openhartig over breuk met Valerie De Booser: "Daarin heb ik gefaald"

Koen Wauters openhartig over breuk met Valerie De Booser: "Daarin heb ik gefaald"

Koen Wauters en Valerie De Booser gingen enkele jaren geleden uit elkaar. Ze waren in totaal 17 jaar samen. In Het Laatste Nieuws blikt Koen nog eens terug op die scheiding.

Koen heeft naar eigen zeggen veel geleerd uit die scheiding. "En uit de 17 jaar huwelijk die daaraan voorafgingen ook, en uit het vaderschap, noem maar op", vertelt hij. "Wij zijn een optelsom van al onze ervaringen en tegenslagen. In 'Special Forces' (het VTM-programma, waar Koen aan deelneemt, red.) leer je vooral hoe je in heel specifieke en extreme omstandigheden functioneert."

"Als je al wat ouder bent, heb je gewoon geleerd dat tegenslag bij het leven hoort en heb je ook geleerd hoe je die verwerkt. Alsof alles wat je aanraakt in goud kan veranderen. Ik ben misschien een zondagskind, maar ik heb ook al gefaald in het leven", beseft Koen.

Schoner mens

"Platen die tegenvielen, programma's die niet goed waren, vriendschappen die ophielden, liefdes die stuk liepen", vervolgt de presentator en zanger. "Maar ik hoop wel dat ik daar een schonere en slimmere mens van geworden ben."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws