Koen Wauters en Valerie De Booser hebben heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!" Celebs
Celebs

Koen Wauters en Valerie De Booser hebben heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Koen Wauters en Valerie De Booser hebben heuglijk nieuws te melden: "Dikke proficiat!"

Valerie De Booser(43) en Koen Wauters (55) zetten ruim drie jaar geleden een punt achter hun huwelijk. Maar vandaag hebben ze ook iets heel bijzonders te vieren.

Valerie De Booser en Koen Wauters lieten in januari 2020 weten dat ze gingen scheiden. De twee vormden maar liefst 17 jaar een koppel. Samen hebben ze ook twee kinderen: dochter Zita en zoon Nono.

Voor die laatste brak er nu een belangrijke dag aan. Zo is Nono op 19 mei 17 jaar geworden. Papa Koen zette zijn jarige zoon dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "Nono! 17 jaar vandaag! Amper recente foto’s te vinden en dus maar een paar uit de oude doos. De liefde is er niet minder op geworden, integendeel! Zo fier op jou om zóveel redenen", schrijft hij bij enkele kiekjes van Nono.

Zo cute

Heel wat mensen willen Nono dan ook een gelukkige verjaardag wensen. "Dikke proficiat", "Geniet van jouw dagje!", "Happy birthday!" en "Gefeliciteerd!", klinkt het onder meer. Zijn zus Zita (18) is dan weer erg ontroerd door de mooie plaatjes. "Zo cute die foto’s", laat ze weten onder het Instagrambericht van haar papa.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws