Koen Wauters doet straffe onthulling over 'Tien Om Te Zien': "Pure waanzin" Celebs
Celebs

Koen Wauters doet straffe onthulling over 'Tien Om Te Zien': "Pure waanzin"

Koen Wauters doet straffe onthulling over 'Tien Om Te Zien': "Pure waanzin"

Koen Wauters heeft altijd een bijzondere band gehad met het iconische muziekprogramma 'Tien Om Te Zien'. De hysterie rond Clouseau, waar hij deel van uitmaakt, was in de beginjaren ongekend. De broers Wauters kijken met plezier terug op die periode, hoewel er één ding was waar ze zich vroeger soms aan stoorden.

Koen blikt terug op de hoogtijdagen van 'Tien Om Te Zien': "We gingen altijd met een goed gevoel naar huis. Het was echt waanzin: zowel VTM als het muziekprogramma waren enorm populair. Als je daar moest optreden wist je vooraf dat het vollen bak ging zijn." De herlancering van het programma vorig jaar werd dan ook met enthousiasme begroet door de broers.

Hoewel de sfeer backstage hetzelfde is gebleven, merkt Koen op dat het niveau is verbeterd sinds vroeger. Wat hem vooral opviel, was dat niet alle artiesten destijds live zongen bij 'Tien Om Te Zien', iets wat Koen betreurde. "Als het aan ons lag, zongen we altijd live. Dan kun je tenminste het publiek laten meezingen of improviseren als er iets ongewoons gebeurt." Hij erkent echter ook de praktische beperkingen van het live optreden op het podium van het programma.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws