Koen Crucke heeft somber nieuws over zijn huwelijk: "Hij zag het niet meer zitten" Celebs
Celebs

Koen Crucke heeft somber nieuws over zijn huwelijk: "Hij zag het niet meer zitten"

Koen Crucke heeft somber nieuws over zijn huwelijk: "Hij zag het niet meer zitten"

Koen Crucke is al enkele maanden ernstig ziek. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal. En dat eist blijkbaar ook z'n tol op zijn huwelijk met zijn man Jan.

"Ik kom uit een diep dal", liet Koen Crucke deze week weten in Dag Allemaal. De zanger kampt al maanden met een infectie op de bovenste luchtwegen waar hij maar moeilijk van afraakt. Zelfs antibiotica hielpen niet.

"Ik ben toen écht bang geweest en vreesde zelfs voor keelkanker", vertelt de zanger. "Nachten heb ik er wakker van gelegen." Gelukkig gaat het sinds enkele dagen opnieuw beter met hem. "Het is pas de jongste dagen eindelijk beginnen te beteren nu ik cortisone neem en oefeningen van een logopediste heb gekregen", zegt Koen.

Ongenietbaar

Blijkbaar was die periode ook erg zwaar voor zijn man Jan. "Ik was ongenietbaar en reageerde me af op mijn man Jan. Soms zei Jan dat hij het niet meer zag zitten, en niet meer wist hoe hij mij nog kon helpen", aldus Koen. Maar gelukkig hield Jan vol. "Chapeau dat hij het al 54 jaar volhoudt met mij. Hij is pas 75 geworden en heb hem verrast met een etentje", aldus Koen.

18 claps
7 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws