Koen Crucke deelt vreselijk nieuws over zijn gezondheid: "Vrezen voor kanker" Celebs
Celebs

Koen Crucke deelt vreselijk nieuws over zijn gezondheid: "Vrezen voor kanker"

Koen Crucke deelt vreselijk nieuws over zijn gezondheid: "Vrezen voor kanker"

Koen Crucke heeft er een ontzettend moeilijke periode op zitten. De 71-jarige zanger sukkelt namelijk al een tijdje met zijn gezondheid. Dat vertelt hij deze week in Dag Allemaal.

"Ik kom uit een diep dal", steekt Koen Crucke van wal in het weekblad. De zanger kampt al maanden met een infectie op de bovenste luchtwegen. De miserie begon in januari na de kerstshows van 'Samson & Marie'.

"'s Nachts ben ik wakker geworden, badend in het zweet, met hoge koorts. Ik weet niet hoe ik die dag nog de drie resterende shows heb kunnen spelen", aldus de zanger. Hij legde een negatieve coronatest af, maar hij raakte maar niet van de infectie af. Zelfs antibiotica kon geen soelaas bieden.

Keelkanker

"Ik ben toen écht bang geweest en vreesde zelfs voor keelkanker", bekent Crucke. "Nachten heb ik er wakker van gelegen", aldus de zanger. Maar gelukkig is hij sinds kort wel aan de beterhand. "Het is pas de jongste dagen eindelijk beginnen te beteren nu ik cortisone neem en oefeningen van een logopediste heb gekregen", zegt Koen. "’s Morgens heb ik er nog last van, er zit nog wat slijm rond mijn stembanden, maar tegen de middag is het meestal beter. Niets te vroeg, want er wachten mij drukke maanden met véél werk", besluit Crucke.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws