Katja Retsin stelt haar knappe dochter Milla voor, die al 14 jaar geworden is Celebs
Celebs

Katja Retsin stelt haar knappe dochter Milla voor, die al 14 jaar geworden is

Katja Retsin stelt haar knappe dochter Milla voor, die al 14 jaar geworden is

Katja Retsin was tot afgelopen weekend nog te zien in de theatervoorstelling 'Calendar Girls', waarin verschillende actrices uit de kleren gaan voor het goede doel. Nu heeft de presentatrice heel ander nieuws te melden op haar sociale media.

Katja Retsin (51) en haar man Jan Schepens (52) zijn inmiddels al meer dan 22 jaar getrouwd. Samen zijn de ook de trotse ouders van drie kinderen: Manou, Matisse en Milla. Nu brak er ook een bijzondere dag aan voor hun jongste dochter.

Milla mocht op 14 mei namelijk 14 kaarsjes uitblazen. Katja Retsin zette haar jarige dochter dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "14 worden op 14 mei … dat is verjaren met een gouden randje", schrijft de actrice bij een resem foto's van Milla.

Reus van 1m70

"Onze heerlijk grappige, creatieve, gevoelige Milla is een geschenk voor elke ouder", vervolgt Katja. "Het is wonderlijk hoe dat kleine elfje uitgegroeid is tot een sierlijke reus van 1m70 … Kleine mama kijkt nu omhoog om haar kleine meisje te zien. Ik zie haar zo graag", sluit ze haar bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws