Kate Ryan neemt zeer drastische beslissing na pijnlijke breuk met haar man Kristof Celebs
Celebs

Kate Ryan neemt zeer drastische beslissing na pijnlijke breuk met haar man Kristof

Kate Ryan neemt zeer drastische beslissing na pijnlijke breuk met haar man Kristof

Kate Ryan heeft op vrijdagmiddag via haar sociale media laten weten dat ze niet langer samen is met haar partner Kristof Steegmans. Nu heeft de 42-jarige zangeres ook een zeer drastisch beslissing genomen.

"Lieve mensen, Kristof en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan en dat onze wegen dus gaan scheiden", met die woorden kondigde Kate Ryan vrijdag haar relatiebreuk aan op Instagram. "Wij blijven vrienden en we wensen elkaar het allerbeste", aldus de zangeres.

Kate Ryan, die in het echte leven Katrien Verbeeck heet, vormde zo'n zes jaar een koppel met Kristof. De twee waren ook getrouwd. Zo stapten Kate Ryan en Kristof in januari 2020 in het huwelijksbootje in Mechelen.

Rustig een plaats geven

"Getrouwd zijn maakt mijn leven aangenamer en mooier", vertelde ze begin vorig jaar nog in Story. Maar helaas is er nu dus een einde gekomen aan haar huwelijk. De zangeres heeft nu ook een drastische beslissing genomen. "We willen hier verder niet meer op ingaan en proberen het rustig een plaats te geven", laat ze weten via haar sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws