Karen Damen schrikt zich kapot van Regi: "Ik had dit nooit verwacht van hem" Celebs
Celebs

Karen Damen schrikt zich kapot van Regi: "Ik had dit nooit verwacht van hem"

Karen Damen schrikt zich kapot van Regi: "Ik had dit nooit verwacht van hem"

Regi Penxten gaat opnieuw trouwen. Met Kristel heeft hij de liefde opnieuw gevonden en de twee hebben besloten om niet lang te wachten met een huwelijk.

Regi was al een keer getrouwd met Elke Vanelderen. Na de scheiding bleef hij een tijdje vrijgezel. Zelf heeft Elke al een nieuwe vriend en ook Regi is opnieuw gelukkig in een relatie. De gelukkige is Kristel en de twee gaan trouwen.

Karen Damen, zelf een ex van Regi, komt nog steeds goed overeen met de dj. Karen heeft Regi nog niet gefeliciteerd met zijn huwelijk. “Maar ik ben oprecht blij voor hem”, zegt ze in Story. “Als het goed zit en je voelt aan dat het voor het leven is, waarom zou je dan wachten?”

Onverwacht

Toch is Karen wel verrast door het nieuws, zo geeft ze toe. “Kristel is trouwens een heel mooie vrouw en ze passen perfect bij elkaar. Al had ik wel niet verwacht dat Regi nog eens zou willen trouwen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws