Karen Damen praat voor het eerst over mentale problemen: "Psychiater nodig" Celebs
Celebs

Karen Damen praat voor het eerst over mentale problemen: "Psychiater nodig"

Karen Damen praat voor het eerst over mentale problemen: "Psychiater nodig"

Het gaat hard voor Karen Damen. Ze is momenteel niet van het scherm weg te slaan én eind dit jaar gaat ze touren met haar eerste onewomanshow. In een openhartig interview in Het Laatste Nieuws doet de actrice en zangeres nu een opvallende onthulling.

Zo wordt Karen Damen onder meer gevraagd hoe ze omgaat met de lastigheden van het leven en bij wie ze dan terechtkan. "Bij mijn beste vriendin", vertelt Karen. "Twintig minuten zagen en klaar, dan is het van mij af. Bij mannen is dat anders, die denken altijd dat ze met een oplossing moeten komen. Maar zij niet, ze luistert gewoon en zaagt daarna ook twintig minuten", aldus de zangeres.

Maar ook bij haar collega's van 'Familie' stort ze regelmatig haar hart uit. "Als ik met iets zit, moet het er direct uit. Desnoods op de set van ‘Familie’. De eerste die ik dan tegenkom, heeft het vlaggen", aldus de actrice. Maar ze vertelt ook dat ze al meermaals in therapie is gegaan.

Slaapproblemen

"Wat ook al eens helpt: therapie", aldus Karen. "Ik heb het allemaal gedaan. Healings, shiatsu, coachings, een psycholoog, zelfs een psychiater - die laatste voor slaapproblemen", onthult de 'Familie'-actrice. Haar gynaecoloog had haar naar hem doorverwezen. "‘Oh my god, ik ben zot!’, dacht ik eerst. Dat is natuurlijk niet zo. Ik ben er goed geholpen geweest", besluit Karen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws