Karen Damen praat openhartig over het moederschap: "Daarom kwam er geen tweede kindje" Celebs
Celebs

Karen Damen praat openhartig over het moederschap: "Daarom kwam er geen tweede kindje"

Karen Damen praat openhartig over het moederschap: "Daarom kwam er geen tweede kindje"

Karen Damen is de trotse mama van haar dertienjarige zoon Sky. Dat ze maar één kind heeft, is een bewuste keuze. In een nieuw interview vertelt het ex-K3’tje daar zelf meer over. Zo onthult ze onder andere dat ze het moederschap heel heftig vond toen Sky klein was.

Karen Damen en haar echtgenoot Antony Van der Wee verwelkomden in 2010 hun zoon Sky. Intussen is hij al dertien jaar. Een tweede kindje is er nooit gekomen, maar daar heeft de zangeres helemaal geen spijt van. Ook Sky vindt dat best wel leuk. "Sky zegt altijd dat hij blij is dat hij geen broer of zus heeft, want nu gaat alle aandacht naar hem. Dat is heel eerlijk", zegt de mama al lachend in Story.

Ook Karen realiseerde zich al snel dat ze niet verlangde naar een broertje of zusje voor Sky. "Ik heb voor mezelf ook uitgemaakt: je mag nooit een tweede kind baren om je eerste een plezier te doen", zegt ze. "Nee, het is perfect zo", verduidelijkt ze. "Ik kan amper één aan. Ik zou zot worden met twee", geeft ze toe.

Juiste beslissing

Ook vond ze het mama zijn best zwaar toen Sky klein was. Zeker de slapeloze nachten hakten er stevig in bij Karen die haar slaap hard nodig heeft. "Bovendien moet je zo'n klein kind heel de tijd in het oog houden, waardoor er amper tijd overblijft voor jezelf", legt ze uit. Toch verklapt ze dat ze ooit heeft gezegd dat ze een tweede kind wilde. "Maar als ik nu vriendinnen met twee kinderen hoor verzuchten 'had ik dit geweten', dan weet ik dat ik de juiste beslissing heb genomen", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws