Karen Damen grijpt naar de keel met pakkende getuigenis over de dood van haar vader Celebs
Celebs

Karen Damen grijpt naar de keel met pakkende getuigenis over de dood van haar vader

Karen Damen grijpt naar de keel met pakkende getuigenis over de dood van haar vader

Karen Damen laat in een nieuw interview in haar ziel kijken. Het ex-K3’tje moest vorig jaar helaas afscheid nemen van haar vader en daar vertelt ze nu openlijk meer over. Zo onthult ze ook dat ze spijt heeft van iets.

Afgelopen november sloeg het noodlot plots toe bij Karen Damen. “Rust zacht, papa. Je hebt het verdiend”, schreef ze toen op haar Instagrampagina. “Afscheid nemen, is niet loslaten. Het is een andere manier van vasthouden”, voegde ze er nog aan toe. In Het Laatste Nieuws moet ze nu nog wat kwijt over haar vader.

“Zou ik toch iets veranderen aan m’n geschiedenis, dan misschien het feit dat ik op het einde van z’n leven niet genoeg bij papa ben geweest”, geeft Karen eerlijk toe. Haar vader kampte al langer met gezondheidsproblemen, maar opeens ging het snel. “Ze konden hem nog behandelen, maar hij zou er maar een paar maanden mee winnen, hij zou ook veel pijn hebben en dat wilden we niet”, legt ze uit.

"Wél ne goeie"

Karen onthult ook dat haar vader tegen een verpleegster had gezegd dat hij ermee inzat dat hij niet altijd een goeie papa was geweest en daar spijt van had. "Op zijn sterfbed heb ik gezegd: Ge zijt wél ne goeie papa geweest. Ne speciale, misschien. En ne rare. Maar ne goeie'", aldus het ex-K3'tje. "Wat gezegd moest worden, is nog gezegd. Hij was niet meer altijd bij volle bewustzijn, maar ik ben ervan overtuigd dat hij het heeft gehoord", besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws