"Kaarsje ging uit": presentatrice Ingeborg verscheurd van verdriet na verlies dierbare Celebs
Celebs

"Kaarsje ging uit": presentatrice Ingeborg verscheurd van verdriet na verlies dierbare

"Kaarsje ging uit": presentatrice Ingeborg verscheurd van verdriet na verlies dierbare

Ingeborg Sergeant is in diepe rouw. Dat laat ze weten via haar Instagramverhaal. Zo brak er zopas een ontzettend moeilijke dag aan voor de 56-jarige 'Million Dollar Island'-presentatrice.

Op 8 juni was het namelijk exact vijf jaar geleden dat Ingeborg afscheid moest nemen van haar moeder, Tine Gevaert. Zij overleed in 2018 op 84-jarige leeftijd. "Haar lichaam was op", vertelde Ingeborg enkele maanden na haar dood in het weekblad Story.

"Een hersenbloeding op haar vijftigste, een hartaanval rond haar zestigste, diabetes, twee zware heupbreuken ... Moeke had ook vasculaire dementie, maar dat ging gelukkig heel traag. Ze had nog veel heldere momenten", aldus Ingeborg. Helaas werd een longontsteking haar uiteindelijk fataal.

Kaarsje ging uit

"Ze huilde van de pijn. Het was een moeilijke afweging: pijn lijden of pijnstillers geven waardoor ze niet helder meer kon denken? Toen ze met de palliatieve zorgen begonnen, gaven de dokters haar nog drie dagen, maar na een uur was ze al weg. Het kaarsje ging uit", aldus Ingeborg. Op Instagram staat ze nu stil bij het overlijden van haar moeder. "Het is nu al vijf jaar moeke en je kinderen missen je nog elke dag. Ik mis je", schrijft ze.

Bron: Instagram Stories @ingeborgtmsergeant
Bron: Instagram Stories @ingeborgtmsergeant
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws