K3'tje Hanne Verbruggen spreekt klare taal over Jaap Reesema na 'Liefde voor muziek' Celebs
Celebs

K3'tje Hanne Verbruggen spreekt klare taal over Jaap Reesema na 'Liefde voor muziek'

K3'tje Hanne Verbruggen spreekt klare taal over Jaap Reesema na 'Liefde voor muziek'

Deze week konden we weer kijken naar een nieuwe aflevering van ‘Liefde voor muziek’ en die stond in het teken van de muziek van Jaap Reesema. Na de uitzending heeft Hanne Verbruggen nog een duidelijke boodschap voor de Nederlandse zanger.

In ‘Liefde voor muziek’ coverden de artiesten deze week verschillende liedjes van Jaap Reesema. Hanne, Marthe en Julia van K3 brachten een prachtige versie van ‘Mijn Kleine Presidente’ en wisten zo heel wat mensen te ontroeren. Op sociale media oogsten zij dan ook veel lof. “Wauw, kippenvel”, “Oh, wat een prachtige versie”, “Jullie cover is geweldig" en "Hoe knap zingen jullie”, reageren de fans onder meer.

Na de aflevering moet Hanne nog even wat kwijt over Jaap op Instagram. Zo laat ze weten dat ze al heel lang naar zijn muziek luistert. “Dat Jaap dit seizoen mee zou gaan, vond ik geweldig. Al jaren ben ik verliefd op zijn stem en van zijn nummers”, klinkt het. “En dan leer je die man kennen en blijkt hij een gevatte komiek, liefdevolle echtgenoot/vader én een heuse businessman te zijn”, schrijft ze. “Wat ben je een topper, Jaap. Zo veel bewondering voor jou”, aldus het K3’tje.

Onder de indruk 

De volgers van Hanne reageren meteen enthousiast op deze post. "Die tweede foto is echt lief", "Toppers", "Lieverd ben je", "Zoveel liefde voor jullie", "Zalig" en "Wat een leuke foto's", klinkt het in de comments. Daarnaast laten ze weten dat ze het een geweldig programma vinden. "Jullie verbazen mij allemaal elke week", "Heel leuk om naar te kijken, het is een plezier", "Toppers", "Goed gedaan iedereen" en "Zo leuk", klinkt het ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws