K3 kondigt bijzonder groot nieuws aan: "Omg, wauw!" Celebs
Celebs

K3 kondigt bijzonder groot nieuws aan: "Omg, wauw!"

K3 kondigt bijzonder groot nieuws aan: "Omg, wauw!"

Op dinsdag 9 mei kunnen we weer genieten van een nieuwe aflevering van 'Liefde voor Muziek'. Daarin nemen de artiesten deze keer de liedjes van Günther Neefs onder handen. Ook K3 zal een cover brengen van de zanger. Zij hebben nu ook zeer leuk nieuws te melden op Instagram.

Enkele dagen geleden hielden Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman van K3 een Q&A met hun fans. Daarbij vroegen sommige volgers zich ook af of er ook een nieuwe zomersingle zit aan te komen. "Ja, die komt er zeker!", klonk het enthousiast.

En die single komt er al sneller aan dan verwacht. Zo hebben de K3'tjes zopas zeer heuglijk nieuws bekendgemaakt op hun Instagrampagina. "Onze nieuwe zomersingle heet: Fata Morgana!", staat er te lezen bij een foto van hun nieuwe single.

Efteling-vibes

Hanne, Marthe en Julia onthulden ook al wanneer hun nieuwe single uitkomt. "Pre-save hem nu via de link in onze bio en luister op woensdag 17 mei als eerste naar onze nieuwe zomersingle!", klinkt het. Hun fans reageren alvast laaiend enthousiast op het nieuws. "Omg!", "Wauw! Ben benieuwd. Het heeft echt Efteling-vibes!", "Wow, zo mooi!" en "Kan niet wachten!", lezen we in de vele reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws