"Jullie stralen!": Miguel Dheedene deelt magnifieke foto met hoogzwangere vriendin Aisha Van Zele Celebs
Celebs

"Jullie stralen!": Miguel Dheedene deelt magnifieke foto met hoogzwangere vriendin Aisha Van Zele

"Jullie stralen!": Miguel Dheedene deelt magnifieke foto met hoogzwangere vriendin Aisha Van Zele

Aisha Van Zele (38), die bekend werd door ‘The Sky is the Limit’, is momenteel in verwachting van haar eerste kindje. Op Instagram deelde haar vriend Miguel Dheedene nu een prachtig kiekje met zijn hoogzwangere vriendin.

Aisha Van Zele en Miguel Dheedene, de ex van Tanja Dexters, vormen inmiddels al zo'n drie jaar een koppel. Daarvoor was Aisha een lange tijd samen met Philip Cracco. Hij overleed in januari 2020 op 56-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Eind vorig jaar maakten Aisha Van Zele en Miguel Dheedene het heuglijke nieuws bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Zo bevalt Aisha normaal gezien deze maand nog van een zoontje. Miguel heeft al een dochtertje, Valentina, uit zijn relatie met Tanja Dexters.

Hoe lief

Op Instagram deelde Miguel nu ook een prachtige foto met zijn hoogzwangere vriendin. Dat deed hij naar aanleiding van Moederdag op zondag 14 mei. "Binnenkort ben je niet alleen mijn koningin, maar ook de moeder van ons kind. Ik kan niet wachten om deze reis met jou te delen", schreef hij erbij. Heel wat van zijn volgers zijn erg ontroerd door het mooie bericht. “Hoe lief!”, “Prachtig” en “Jullie stralen!”, klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws