Julie Vermeire verbluft volgers met compleet nieuwe look: "Terug kort" Celebs
Celebs

Julie Vermeire verbluft volgers met compleet nieuwe look: "Terug kort"

Julie Vermeire verbluft volgers met compleet nieuwe look: "Terug kort"

Julie Vermeire ging al een tijdje met lange, blonde lokken door het leven. Maar nu heeft de dochter van Jacques Vermeire gekozen voor een heel andere coupe.

Vorige week raakte bekend dat er geen tweede seizoen komt van 'De Vermeires'. Het was Jacques Vermeire zelf die de stekker trok uit de realityreeks rond zijn gezin. De 71-jarige komiek was de kritiek helemaal beu.

"Vijf maanden aan een stuk heb ik zware kritiek over mij heen gekregen, volle bak, en dat begon al op voorhand. En dan de manier waarop Julie werd aangepakt ... Dat breekt mijn vaderhart", vertelde Jacques in Dag Allemaal. "Dus waarom zouden we het nog doen? Julie komt wel op haar pootjes terecht, er is niets gebeurd. En ik wil mij niet bezighouden met negativiteit, ik wil me amuseren", klonk het toen ook nog.

Opnieuw kort

Helaas zullen we het reilen en zeilen van de familie Vermeire dus niet meer kunnen volgen op tv. Gelukkig kunnen we hen wel nog volgen via hun sociale media. Nu laat Julie Vermeire weten dat ze zopas de schaar heeft laten zetten in haar lange, blonde lokken. "Terug naar kort haar", schrijft ze bij een foto van haar nieuwe kapsel.

Instagram Stories @julievermeire
Instagram Stories @julievermeire

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws