Joren Dumont laat weten of zanger Christoff en Brecht uit 'Blind Getrouwd' nu een koppel zijn Celebs
Celebs

Joren Dumont laat weten of zanger Christoff en Brecht uit 'Blind Getrouwd' nu een koppel zijn

Joren Dumont laat weten of zanger Christoff en Brecht uit 'Blind Getrouwd' nu een koppel zijn

In een onthullend interview met Dag Allemaal, laat Joren Dumont, bekend van 'Blind Getrouwd', wat licht schijnen op de recente verschijning van hemzelf, zanger Christoff en zijn 'Blind Getrouwd'-collega Brecht De Geyter op de Foute Party in juni.

Nadat Brecht eerder dit jaar zijn scheiding aankondigde van Dziubi Steenbergen, legt Joren uit dat hij en Brecht nauwe vrienden zijn geworden. "Van alle 'Blind Getrouwd'-kandidaten zie ik Brecht nog het meest. Ik heb hem ook aan mijne copain Christoff voorgesteld en het klikt heel goed", deelt Joren. Echter, Joren haast zich om misverstanden te voorkomen en benadrukt: "Maar trek geen voorbarige conclusies hè." Hij voegt eraan toe dat Brecht en Christoff niet elkaars type zijn.

Brecht De Geyter, die aangaf momenteel nog niet klaar te zijn voor daten, geniet duidelijk van de vriendschap met Joren en Christoff. Terwijl de geruchtenmolen draaide, bevestigt Joren dat hun band hecht is, maar dat er geen romantische relatie tussen Brecht en Christoff bestaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws