Jan Kooijman ziet er plots compleet anders uit en gaat voor blond kapsel: "Wow, staat je goed!" Celebs
Celebs

Jan Kooijman ziet er plots compleet anders uit en gaat voor blond kapsel: "Wow, staat je goed!"

Jan Kooijman ziet er plots compleet anders uit en gaat voor blond kapsel: "Wow, staat je goed!"

De Nederlandse presentator, acteur en danser Jan Kooijman werd onlangs nog een tijdlang verdacht in 'The Masked Singer'. Zo dachten veel speurders dat hij in het pak van Hippo zat, maar het was uiteindelijk Boris Van Severen die achter het masker schuilde. Op Instagram heeft de 42-jarige Nederlander nu laten weten dat hij gekozen heeft voor een compleet nieuwe look.

"Ik ga blond voor een nieuwe rol en omdat het zomer is én omdat ik er zin in had", schrijft de presentator op zijn Instagrampagina. Hij deelde ook een filmpje van zijn metamorfose. "Nu wil ik 'Yolo' zeggen, maar ik doe het niet want dat is enorm 2012 en dat verraadt dat ik al heel oud ben", vervolgt hij.

Hij liet zijn haren onder handen nemen door make-upartieste en kapster Ingeborg van der Does. "Geen advertentie helaas. Het was teringduur maar het absoluut waard want ze is de beste en ik heb nu cool haar", aldus Kooijman.

Veel positieve reacties

En blijkbaar vinden zijn volgers dat ook. Zij overladen de Nederlandse presentator met complimenten. "Wow!", "Staat je goed!", "Wauw!", "Zo graaf!", "Staat je mooi, zo blond" en "Heel vet", klinkt het onder meer in de vele reacties onder het filmpje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws