Ingeborg onthult plots meer over echte reden van breuk tussen Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd': "Zo erg" Celebs
Celebs

Ingeborg onthult plots meer over echte reden van breuk tussen Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd': "Zo erg"

Ingeborg onthult plots meer over echte reden van breuk tussen Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd': "Zo erg"

Een maand geleden maakten Dziubi en Brecht uit 'Blind Getrouwd' het droevige nieuws bekend dat ze gingen scheiden. In Dag Allemaal heeft Ingeborg nu voor het eerst gereageerd op hun plotse breuk.

"Met pijn in het hart laten we jullie weten dat Dziubi en ik niet langer een koppel zijn", schreef Brecht vier weken geleden op zijn Instagrampagina. "We wilden heel graag onze vliegende start doortrekken naar het dagelijkse leven, maar we merkten dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde", gaven ze toen als reden voor hun breuk.

Ook Ingeborg was erg aangedaan door het nieuws. "Brecht heeft me de dag voor hun breuk in de pers kwam een berichtje gestuurd. Ik vond het zo erg, want het was een fantastisch koppel", vertelt de presentatrice deze week in Dag Allemaal. Al had zij wel al langer in de gaten dat er iets scheelde met het koppel.

Cynisch

"Op de Kastaars had ik wel al een beetje het gevoel dat Dziubi soms een beetje cynisch was, terwijl dat zo’n lieve en vrolijke gast is", aldus Ingeborg. Zij hoopt alvast dat hun breuk niet definitief is. "Stiekem hoop ik dat het misschien nog goed komt." Ze zou ook willen helpen om te bemiddelen. "Ik ben er echt heel goed in om mensen terug bij elkaar te brengen. Ik geef trouwens ook relatietherapie en doe dat heel graag. Liefde is het mooiste wat er is, maar soms moet je het een handje helpen", besluit de presentatrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws