Ingeborg en haar man Roland zijn 26 jaar gehuwd: "Dit is het geheim van ons huwelijk" Celebs
Celebs

Ingeborg en haar man Roland zijn 26 jaar gehuwd: "Dit is het geheim van ons huwelijk"

Ingeborg en haar man Roland zijn 26 jaar gehuwd: "Dit is het geheim van ons huwelijk"

Vanaf vanavond is Ingeborg (56) op VTM 2 te bewonderen in het gloednieuwe survivalprogramma 'Million Dollar Island'. Daardoor moest ze haar man Roland, met wie ze al 26 jaar getrouwd is, wel twee maanden missen. In Story onthult Ingeborg nu wat het geheim is van hun langdurige huwelijk.

Ingeborg viert dit jaar haar 26ste huwelijksverjaardag met haar man Roland. Zo stapten de twee op 13 april 1997 in het huwelijksbootje. Maar wat is nu precies hun geheim? Dat verklapt de presentatrice deze week in Story. "We hebben echt ‘ja’ gezegd tegen elkaar", vertelt Ingeborg over haar huwelijk met Roland.

"Onlangs hoorde ik in het nieuws dat er dit jaar 5.000 meer huwelijken zijn met een contract. Zo van: dat is van jou en dat is van mij. Maar voor mij is dat een 'ja, maar ...' Bij ons is onvoorwaardelijkheid de enige weg", aldus Ingeborg. Bovendien is de sleur nog nooit in hun relatie geslopen.

Nooit saai

"Roland zegt altijd: ‘Het is nooit saai met jou, want ik weet nooit wat je gaat doen'", aldus Ingeborg. Hij had ook niet verwacht dat ze 'ja' zou zeggen op 'Million Dollar Island'. "Maar ik heb het toch gedaan. Onze relatie blijft steeds fris, levendig en verrassend. Overgoten met heel veel liefde. Die wordt trouwens alleen maar hechter, groter en waardevoller met de jaren", besluit de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws