Iluna Timmerman en haar vriendje Robin hebben prachtig nieuws te melden Celebs
Celebs

Iluna Timmerman en haar vriendje Robin hebben prachtig nieuws te melden

Iluna Timmerman en haar vriendje Robin hebben prachtig nieuws te melden

Iluna Timmerman is sinds een tijdje van 't straat. Zo vormt de 17-jarige dochter van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman momenteel een koppel met Robin Warrant. Nu hebben de twee tortelduifjes ook wat te vieren.

Enkele maanden geleden maakte Iluna Timmerman het heuglijke nieuws bekend dat ze verliefd is. Zo is de oudste kleindochter van Eddy Planckaert momenteel samen met Robin Warrant. En blijkbaar kennen de twee elkaar al heel lang.

"We zaten op dezelfde school. Hij is net als ik bijna achttien", vertelde Iluna onlangs nog in Story. Robin is trouwens ook gebeten door de fietsmicrobe. Zo rijdt hij voor dezelfde ploeg als Iluna's broer Mageno en haar neef Devon.

1 jaar

Nu hebben de twee ook zeer heuglijk nieuws te melden. Zo zijn Iluna en Robin inmiddels één jaar samen. Om dat te vieren, deelde Robin enkele prachtige kiekjes van hun tweetjes op Instagram. "De vier seizoen met jou. Happy one year", schreef hij erbij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws