"Ik kan het niet geloven": zanger Mathieu Terryn maakt waanzinnig nieuws bekend Celebs
Celebs

"Ik kan het niet geloven": zanger Mathieu Terryn maakt waanzinnig nieuws bekend

"Ik kan het niet geloven": zanger Mathieu Terryn maakt waanzinnig nieuws bekend

Mathieu Terryn is door het dolle heen. De 29-jarige zanger heeft namelijk fantastisch nieuws te melden over zijn band Bazart.

Het is inmiddels al van 2021 geleden dat Mathieu Terryn met zijn band Bazart nog in een zaal heeft opgetreden. Maar daar komt binnenkort verandering in. Dat laat de zanger, die vorig jaar ook te zien was als coach in 'The Voice van Vlaanderen', weten via zijn Instagrampagina.

Zo staat het trio eind dit jaar opnieuw op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. "Ik kan niet geloven dat ik dit mag typen maar op 23 december 2023 keren we terug naar het Sportpaleis", schrijft Mathieu. "Onze eerste zaalshow sinds 2021 en ik beloof dat het een gigantisch feest wordt", aldus de zanger.

Bazart & Friends

"We komen trouwens niet alleen ... Maar daarover later meer!", vervolgt hij nog. Bij StuBru gaf hij deze ochtend ook al wat meer uitleg over de show. "Het wordt een grote eigen Bazart-show met alles erop en eraan. Maar we zullen ook uitpakken met redelijk wat special guests. Het zal echt de moeite zijn", onthulde Mathieu over hun gloednieuwe show, die 'Bazart & Friends' zal heten. Tickets zijn vanaf vrijdag 26 mei beschikbaar via deze link.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws