'Ik ga zwemmen'-zanger Mart Hoogkamer krijgt slecht nieuws van de dokter en moet drastisch besluit nemen Celebs
Celebs

'Ik ga zwemmen'-zanger Mart Hoogkamer krijgt slecht nieuws van de dokter en moet drastisch besluit nemen

'Ik ga zwemmen'-zanger Mart Hoogkamer krijgt slecht nieuws van de dokter en moet drastisch besluit nemen

De Nederlandse zanger Mart Hoogkamer heeft zopas zeer droevig nieuws gedeeld op zijn sociale media. Zo laat de 25-jarige zanger, vooral bekend van zijn hit 'Ik ga zwemmen', weten dat hij kampt met gezondheidsproblemen.

“De afgelopen tijd leek het erop dat ik mezelf voorbij ben gelopen in mijn zangcarrière. Nu blijkt dat ik over mijn grenzen ben gegaan", schrijft de zanger op zijn Instagramverhaal. Daarom moet hij nu op doktersadvies rust nemen.

Bron: Instagram Stories @marthoogkamer
Bron: Instagram Stories @marthoogkamer

Zijn agenda is alvast tot 1 juli volledig leeggehaald. "De komende weken wil ik eerst tot rust komen en een nieuwe balans vinden tussen mijn passie en mijn eigen energieniveau", aldus de zanger. "De lichamelijke gezondheid van Mart verplicht ons deze beslissing nu te nemen", klinkt het dan weer in een officiële verklaring van zijn management.

Bloedonderzoek

"Naar aanleiding van het bloedonderzoek dat nu loopt, is de definitieve diagnose nog niet te stellen", staat er verder te lezen in de verklaring. De zanger zal de komende weken ook niet beschikbaar zijn om commentaar te geven. "Ik bouw bewust een tijdelijke werk- en mediapauze in", aldus de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws