"Ik ben zo goed als werkloos": Tine Embrechts klapt uit de biecht over moeilijkheden Celebs
Celebs

"Ik ben zo goed als werkloos": Tine Embrechts klapt uit de biecht over moeilijkheden

"Ik ben zo goed als werkloos": Tine Embrechts klapt uit de biecht over moeilijkheden

Tine Embrechts deelt plots verrassend nieuws op haar Instagrampagina. De actrice laat namelijk weten dat ze een moeilijke tijd tegemoet gaat, omdat ze de komende maanden zo goed als werkloos is. Toch probeert ze de moed erin te houden.

Tine Embrechts heeft minder leuk nieuws te melden. "De komende maanden ben ik zo goed als werkloos", schrijft ze op haar Instagrampagina. Zo valt de actrice meteen met de deur in huis. "Ik probeer het niet aan mijn hart te laten komen dat ik allesbehalve een hoog loon zal hebben", klinkt het. Om haar gedachten te verzetten is ze samen met haar partner Guga Baúl eropuit getrokken in Limburg.

"Om te voorkomen dat ik een heks word, duik ik dan maar met mijn veulen de Limburgse bloesems in om een toertje te gaan maken (en ook wat flauwe mopjes)", schrijft ze onder enkele leuke beelden van hun uitstap. "En naast de lentebloesems snuiven we ook graag wat cultuur op uiteraard", voegt Tine er nog aan toe.

Steun

Haar volgers willen haar alvast een hart onder de riem steken. “Mooie herinneringen maken hoeft niet altijd veel geld te kosten. Geniet van deze rustigere periode en ook van dit mooie Limburg, welkom”, “Je bent een fantastische, positieve chick”, “Geniet van die momenten, voor je het weet staan de opdrachten te popelen om door jou vertolkt te worden" en “Probeer er het beste van te maken. Ook herinneringen maken is belangrijk", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws