"Ik baal van mezelf": Frans Bauer gaat compleet de mist in en biedt excuses aan na opmerkelijke foto Celebs
Celebs

"Ik baal van mezelf": Frans Bauer gaat compleet de mist in en biedt excuses aan na opmerkelijke foto

"Ik baal van mezelf": Frans Bauer gaat compleet de mist in en biedt excuses aan na opmerkelijke foto

De Nederlandse zanger Frans Bauer is volop aan het afslanken. Maar afgelopen weekend werd de 49-jarige artiest op de vingers getikt door zijn volgers. Volgens hen is hij namelijk helemaal niet zo gezond bezig.

"De strijd tegen de kilo’s is weer begonnen! Want ja ik wil straks ook met een gespierd lijf op het strand lopen!", liet de zanger eind april weten op Instagram. Frans Bauer zou in totaal graag zo'n 20 kilogram afvallen. Afgelopen weekend deelde hij op Instagram ook een foto van zijn "gezonde ontbijt".

"We zijn de dag weer gezond begonnen met een eitje! Wat is jouw favoriete ontbijt?", schreef de zanger bij een foto van zijn broodje met ei. Maar daarvoor kreeg Frans Bauer meteen heel wat kritiek te slikken. Zijn volgers wijzen hem er namelijk op dat wit brood helemaal niet zo gezond is. Kort daarna bood hij dan ook zijn excuses aan in een video op Instagram.

Sorry lieve mensen

"Ik dacht dat ik gezond bezig was met een eitje op een wit broodje totdat ik jullie reacties las ... Sorry lieve mensen! Vandaag weer een nieuwe poging!", schrijft hij bij het filmpje. "Ik baal van mezelf. Ik drink de hele dag water en leef als een konijn. Het had gewoon een bruin broodje moeten zijn, zónder boter!", geeft hij ook nog toe in de video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws