Hugo Sigal met spoed onder het mes in zelfde ziekenhuis waar Nicole stierf: “Niet gerust in” Celebs
Celebs

Hugo Sigal met spoed onder het mes in zelfde ziekenhuis waar Nicole stierf: “Niet gerust in”

Hugo Sigal met spoed onder het mes in zelfde ziekenhuis waar Nicole stierf: “Niet gerust in”

Het zit niet mee voor Hugo Sigal. Zes maanden geleden moest hij afscheid nemen van zijn Colleke, na een val van de trap bij haar thuis. Een week geleden misstapte hij zich op dezelfde trede als Nicole. Daardoor moest zijn duim in het gips. Vandaag moest de zanger opnieuw opgenomen worden in het ziekenhuis. Dat vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Hugo Sigal werd deze ochtend namelijk verwacht voor een operatie. "Ik heb al een hele tijd last van een vergrote prostaat", legt Hugo Sigal uit in de krant. "Omdat mijn vader aan prostaatkanker leed, was ik er niet gerust in." Gelukkig bleek uit een onderzoek dat hij geen kanker heeft, maar dus wel een sterk vergrote prostaat.

"Die drukt op ‘mijn waterleiding’, zoals ik dat noem. Hierdoor ledigt mijn blaas niet meer volledig. Ik moet heel vaak plassen en er is gevaar voor ontstekingen. Daarom ga ik vandaag onder het mes", legt hij verder uit. De operatie zou deze middag plaatsvinden.

Zelfde ziekenhuis als Nicole

"Hopelijk ben ik daarna van de problemen verlost", zegt Hugo. Of hij schrik heeft? "Dit overkomt wel meer mensen, dus ik maak me geen zorgen", aldus de zanger. Waar hij wel tegenop ziet, is na afloop alleen op de kamer komen. "Ik kwam met Colleke naar dit ziekenhuis voor haar kanker. Daarna voor alzheimer. Hier overleed ze zes maanden geleden. En nu stap ik zonder haar het ziekenhuis binnen en als ik na de operatie op de kamer kom, is ze er niet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws