Hugo Sigal deelt 7 maanden na de dood van Nicole prachtig nieuws: "Eindelijk kan ik het met jullie delen" Celebs
Celebs

Hugo Sigal deelt 7 maanden na de dood van Nicole prachtig nieuws: "Eindelijk kan ik het met jullie delen"

Hugo Sigal deelt 7 maanden na de dood van Nicole prachtig nieuws: "Eindelijk kan ik het met jullie delen"

Het is inmiddels als bijna zeven maanden geleden dat Hugo Sigal (75) afscheid moest nemen van zijn 'Colleke'. Maar op Instagram heeft de zanger nu fantastisch nieuws te melden.

Op 4 november sloeg het noodlot toe voor Hugo Sigal. Nicole Josy, die al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer leed, viel van de trap bij hun thuis en stierf enkele uren later aan haar verwondingen. Ondertussen is het al bijna zeven maanden geleden dat Hugo afscheid moest nemen van zijn grote liefde.

Maar stilletjes aan probeert Hugo de draad weer op te pikken. Nu heeft hij ook geweldig nieuws te melden op zijn Instagrampagina. "Ik ben trots en dankbaar dat ik het eindelijk met jullie kan delen", schrijft de zanger op Instagram. Hugo zal binnenkort namelijk te zien zijn in de musical 'Red Star Line'.

Eerste keer

"Vanaf september mag ik, in de rol van Odillon, de cast vervoegen van 'Red Star Line'-musical. Ik heb deze ongelofelijke voorstelling al een paar keer gezien en ben zo blij dat ze mij hebben gevraagd. Het is fantastisch dat ik voor de eerste keer in zo’n grote productie mag participeren", aldus Hugo. 'Red Start Line' met Hugo Sigal is vanaf 13 september opnieuw te zien in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Meer tickets en info via www.redstarline.nu.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws