Hugo 6 maanden na overlijden van Nicole met spoed naar ziekenhuis Celebs
Celebs

Hugo 6 maanden na overlijden van Nicole met spoed naar ziekenhuis

Hugo 6 maanden na overlijden van Nicole met spoed naar ziekenhuis

Op 4 november 2022 moest Vlaanderen afscheid nemen van Nicole Josy. Ze overleed na een val van de trap. Hugo Sigal bleef alleen over. Toch probeert hij er het beste van te maken. Nu is hij echter precies een half jaar na het overlijden van Nicole ook lelijk ten val gekomen.

Hugo moest met spoed naar het ziekenhuis. Ook hij viel van de trap. “Vandaag, exact 6 maanden nadat je onaangekondigd en onverwacht uit mijn leven verdween, zit ik plots op spoed omdat ook ik me vanochtend op diezelfde onderste trede van onze trap heb mistrapt”, aldus de zanger op Instagram.

“Ik beschouw het als een teken, een duwtje in de rug”, besluit Hugo. “Een bevestiging dat jij hier voor altijd bij me bent. Ik hou van je, mama”, richt hij zich tot Nicole. Hij krijgt alvast veel steunbetuigingen: “Spoedig herstel, Hugo”, “Veel beterschap”, “Verzorg je goed”, “Het was een teken”, “Nicole zal altijd bij je zijn”, “Ze zal altijd over je waken”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws