"Hot!": Véronique De Kock laat zich van haar meest sexy kant zien in een diep uitgesneden badpak Celebs
Celebs

"Hot!": Véronique De Kock laat zich van haar meest sexy kant zien in een diep uitgesneden badpak

"Hot!": Véronique De Kock laat zich van haar meest sexy kant zien in een diep uitgesneden badpak

Véronique De Kock vertoefde zopas op een cruise en daar heeft ze duidelijk van genoten. Op haar Instagrampagina blikt ze nog eens terug op dit leuke tripje en ze post ook nog enkele gewaagde kiekjes in badpak. Daar moeten haar volgers meteen wat over kwijt.

Het grote publiek leerde Véronique De Kock kennen in 1995 toen ze gekroond werd tot Miss België. Meer dan 25 jaar later is ze nog steeds erg populair en zopas wist ze ook nog indruk te maken in het VTM-programma 'The Masked Singer'. Véronique zat namelijk in het pak van Mummie en veel kijkers hadden niet verwacht dat ze zo'n groot zangtalent heeft.

Niet alleen schittert Véronique nog geregeld op tv, ook op sociale media doet ze het goed. Recent liet ze nog op haar Instagrampagina weten dat ze op cruise was vertrokken en daar laat ze nu wat meer van zien. Zo plaatst ze enkele knappe plaatjes waarop ze in badpak voor de camera poseert. "Terugblik op een geweldige reis", schrijft de ex-Miss België erbij.

Verbluft

Met deze kiekjes laat Véronique de harten van al haar volgers sneller slaan en zij overladen haar dan ook direct met complimentjes. "Wow, wat een vrouw", "Mooi badpak", "Very nice", "Schoontje", "Wauw, wat een mooie foto's", "Jij bent een superknappe verschijning", "Model", "Top", "Beautiful", "Jij bent zo mooi" en "Wow, nog steeds de knapste", klinkt het onder meer in de commentaren.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws