"Holy moly": Amy Sonck trekt een klein topje aan en laat zo wel erg diep in haar boezem kijken Celebs
Celebs

"Holy moly": Amy Sonck trekt een klein topje aan en laat zo wel erg diep in haar boezem kijken

"Holy moly": Amy Sonck trekt een klein topje aan en laat zo wel erg diep in haar boezem kijken

Amy Sonck verlangt naar mooi weer en daarom blikt ze op Instagram even terug op de zomer van vorig jaar. De blondine deelt een uitdagend plaatje waarop ze heel wat bloot laat zien en daar moeten haar fans meteen iets over kwijt.

Amy Sonck zullen veel mensen beter kennen als de bloedmooie dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck. Zelf is ze ook een bekend gezicht, want ze is zeer populair op sociale media. Zo heeft de 23-jarige blondine zelfs meer dan 194.000 volgers op Instagram en die trakteert ze geregeld op knappe kiekjes.

Soms durft ze ook wel eens een iets meer gewaagde foto online te gooien. Zo post Amy nu een opvallend plaatje waarop ze een zomerse outfit draagt. Ze heeft een klein, groen topje aan en daar valt meteen iets aan op. We krijgen namelijk wel heel veel te zien van haar decolleté. “Last summer”, schrijft ze er nog bij.

Onder de indruk 

De volgers van Amy vinden dat ze er geweldig uitziet en ze overladen haar dan ook met complimentjes. “Hoe knap”, “Leuke foto van een mooie vrouw. Prachtig topje ook”, “Wauw Amy, zo mooi en knap”, “Prachtige, sexy vrouw met een stralende glimlach”, “Knapperd”, “Wat een schoonheid ben je”, “Je ziet er stralend uit in je mooie topje” en “Je bent een prachtige vrouw”, klinkt het onder meer in de comments.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws