"Hoe schattig!": Sara Vermassen ontroert iedereen met wondermooie beelden van zoontje Magnus Celebs
Celebs

"Hoe schattig!": Sara Vermassen ontroert iedereen met wondermooie beelden van zoontje Magnus

"Hoe schattig!": Sara Vermassen ontroert iedereen met wondermooie beelden van zoontje Magnus

Kobe Ilsen en Sara Vermassen zijn vorig jaar de trotse ouders geworden van een zoontje. Op Instagram deelde Sara nu enkele prachtige beelden met haar oogappel.

VRT-presentator Kobe Ilsen en zijn vriendin Sara Vermassen vormen inmiddels al 3,5 jaar een koppel. Vorig jaar mochten ze ook hun eerste kindje verwelkomen. Zo zijn Kobe en Sara op 16 mei 2022 de trotse ouders geworden van een zoontje, Magnus.

Binnen een weekje is het dus groot feest ten huize Kobe Ilsen en Sara Vermassen want dan wordt hun kleine spruit al 1 jaar. Sara postte nu ook enkele wondermooie beelden van Magnus op haar Instagrampagina. Daarop zien we Sara en Magnus met een nestje puppy's.

Cuties

“Hoe de hemel eruit moet zien”, schreef Sara toepasselijk bij de prachtige beelden. Ook haar volgers zijn helemaal ontroerd door het mooie tafereel. “Maar hoe schattig!”, “Te lief!” en “Cuties!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws