Hoe gaat het nog met Peter Evrard uit 'Idool'? Zanger komt plots met opvallend nieuws Celebs
Celebs

Hoe gaat het nog met Peter Evrard uit 'Idool'? Zanger komt plots met opvallend nieuws

Hoe gaat het nog met Peter Evrard uit 'Idool'? Zanger komt plots met opvallend nieuws

Inmiddels is het al twintig jaar geleden dat Peter Evrard (48) de eerste editie van 'Idool' won. Toch was het vooral Natalia die achteraf een grote muziekcarrière uitbouwde. Maar hoe gaat het twee decennia later met de zanger? Dat onthult hij deze week zelf in Dag Allemaal.

Hoewel Peter Evrard de eerste winnaar werd van 'Idool', bleef het achteraf relatief stil rond de zanger. Toch is hij nog altijd bezig met muziek. Zo speelt hij tegenwoordig bij de groep 10 Rogue, al wordt zijn muziek niet vaak gespeeld in Vlaanderen.

"Voor onze muziek, een mix van metal, grunge en rock, is in België amper een markt. Oké, je hebt rockzender Willy, maar daarmee heb je het wel gehad. In Canada en de VS worden wij wél gedraaid", aldus de zanger. Daarnaast heeft hij zich omgeschoold tot IT'er.

Gezinsgeluk

"Ik ontwerp nu websites, webapplicaties en video's", aldus Evrard. En ook op privévlak gaat het hem voor de wind. "Tijdens 'Idool' had ik twee kinderen. Intussen zijn het er drie en zijn m'n vriendin en ik nog samen. We hebben destijds de afspraak gemaakt om mijn artiestenleven en onze privé gescheiden te houden, en dat is goed gelukt", besluit de zanger.

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws