Hilarisch! Ella Leyers neemt papa Jan Leyers op geniale manier in de maling: "Nog niet klaar met jou" Celebs
Celebs

Hilarisch! Ella Leyers neemt papa Jan Leyers op geniale manier in de maling: "Nog niet klaar met jou"

Hilarisch! Ella Leyers neemt papa Jan Leyers op geniale manier in de maling: "Nog niet klaar met jou"

Ella Leyers is de 34-jarige dochter van muzikant Jan Leyers (65). Via Instagram heeft Ella nu een hilarisch bericht gedeeld waaruit blijkt dat ze haar vader flink in de maling genomen heeft.

Jan Leyers en zijn vrouw Anne Meunier zijn de trotse ouders van vier dochters: Dorien, Ella, Billie en Olga Leyers. En blijkbaar halen zij al eens graag een mopje uit met hun vader. Zo deelde Ella zopas een bijzondere conversatie met haar moeder Anne.

Ella Leyers heeft aan haar vader Jan namelijk wijsgemaakt dat BDSM (bondage en disciplinering, dominantie en submissie, en sadomasochisme, red.) iets helemaal anders betekent. "Waarom heb jij je vader wijsgemaakt dat BDSM staat voor Broodjes, Drankjes, Salsa Muziek?", staat er te lezen in een screenshot van het gesprek tussen Ella en haar mama.

BDSM-party

"Hij heeft Jan en Agnes uitgenodigd voor een BDSM-party. Ik ben nog niet klaar met jou", klinkt het verder. Ella Leyers kon er alvast hartelijk om lachen. Hopelijk papa Jan ook.

Bron: Instagram Stories @ella.leyers
Bron: Instagram Stories @ella.leyers
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws