"Hij heeft een nieuwe vriendin": Siska Schoeters onthult per ongeluk groot nieuws over ex Tomas De Soete Celebs
Celebs

"Hij heeft een nieuwe vriendin": Siska Schoeters onthult per ongeluk groot nieuws over ex Tomas De Soete

"Hij heeft een nieuwe vriendin": Siska Schoeters onthult per ongeluk groot nieuws over ex Tomas De Soete

Siska Schoeters (41) en Tomas De Soete (46) maakten eind 2021 bekend dat ze niet langer een koppel vormen. In het maandblad Feeling onthult de VRT-presentatrice nu dat Tomas inmiddels ook al een nieuwe vriendin heeft.

"Siska en ik gaan uit elkaar. Na 14 jaar. Het was een hevige liefde, we hebben hard gelachen, hard gehuild, hard geleefd en alles gegeven voor elkaar wat we konden. Er blijft alleen maar liefde en respect over. Die gaan we voor altijd samen doorgeven aan onze kinderen." Met die woorden lieten Tomas De Soete en Siska Schoeters eind oktober 2021 weten dat ze gingen scheiden.

Anderhalf jaar later heeft de radiopresentator ook al een nieuwe vriendin. Dat onthulde Siska zelf in Feeling. De radiopresentatrice is namelijk erg blij voor haar ex én haar kinderen. "Tomas heeft een toffe nieuwe vriendin en dat gun ik mijn kinderen helemaal", aldus Siska.

Plusmoeder

"Ik ben zelf lang plusmoeder geweest en dat is een hele moeilijke rol, maar het kan letterlijk een plus zijn in iemands lieven", legt ze uit. Ze heeft er dus ook geen problemen mee dat hij opnieuw gelukkige is in de liefde. "Nee, dat boezemt me geen angst in: een gelukkige vader betekent gelukkige kinderen, toch?”, besluit de presentatrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws