"Het is nog heel recent": Siska Schoeters is opnieuw verliefd en onthult meer over haar kersverse vriend Celebs
Celebs

"Het is nog heel recent": Siska Schoeters is opnieuw verliefd en onthult meer over haar kersverse vriend

"Het is nog heel recent": Siska Schoeters is opnieuw verliefd en onthult meer over haar kersverse vriend

Siska Schoeters (41) heeft opnieuw de liefde gevonden. Dat werd zopas bevestigd door haar management in Het Belang Van Limburg.

Siska Schoeters heeft na haar breuk met Tomas De Soete opnieuw de liefde gevonden. De twee zetten in oktober 2021 een punt achter hun huwelijk na een relatie van veertien jaar. Samen hebben ze ook twee kinderen: dochter Minnie (6) en zoon Lucien (12).

Anderhalf jaar later is de VRT-presentatrice dus opnieuw verliefd. Zo heeft Siska Schoeters momenteel een relatie met Thomas, een geluidstechnicus. Hoelang de twee al een koppel vormen, is niet duidelijk. "Laat ons zeggen dat het heel recent is", vertelt haar manager Stijn Peeters in Het Belang van Limburg. Het koppel werd onlangs voor de eerste keer samen gespot. Zo gingen samen naar een verjaardagsfeestje in Tervuren.

Ook nieuwe vriendin voor Tomas De Soete

Onlangs vertelde Siska nog in Feeling dat haar ex Tomas ook opnieuw de liefde gevonden had. "Tomas heeft een toffe nieuwe vriendin en dat gun ik mijn kinderen helemaal", klonk het toen bij de VRT-presentatrice. En nu blijkt ook zij dus opnieuw gelukkig te zijn in de liefde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws