Het gaat niet goed met Lynn Van den Broeck: 'Thuis'-actrice heeft droevig nieuws te melden Celebs
Celebs

Het gaat niet goed met Lynn Van den Broeck: 'Thuis'-actrice heeft droevig nieuws te melden

Het gaat niet goed met Lynn Van den Broeck: 'Thuis'-actrice heeft droevig nieuws te melden

Lynn Van den Broeck werd bij het grote publiek bekend door haar rol als Viv in 'Thuis'. Helaas heeft de 30-jarige actrice nu geen goed nieuws te melden op haar Instagram Stories.

Exact vier jaar geleden, in mei 2019, was Lynn Van den Broeck voor het eerst te zien in 'Thuis'. Daarin vertolkt ze de goedlachse Viv. Inmiddels is de actrice ook al uitgegroeid tot een van de meest populaire personages van de soap.

Een jaar nadat ze begon bij 'Thuis', raakte bekend dat ze een relatie had met haar tegenspeler Mathias Vergels. Zij vormen inmiddels al ruim drie jaar een koppel. Samen baten ze ook een eigen B&B uit in Sint-Genesius-Rode, 'l Atelier.

Even tussenuit

Maar blijkbaar is die combinatie niet zo evident. Zo laat Lynn Van den Broeck via haar Instagramverhaal weten dat ze de laatste tijd erg vermoeid is en nood heeft aan rust. "Ik zou eens een paar dagen moeten liggen en slapen. Ik zit op een punt dat vermoeidheid een deel van mijn dagelijkse vibe is", aldus Lynn. Maar gelukkig kan ze binnenkort genieten van wat vakantie. "Nog even blijven gaan, begin juni er even tussenuit", klinkt het.

Instagram Stories @lynn_vdbroeck
Instagram Stories @lynn_vdbroeck

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws