"Hello brunette": Tine Priem kiest na dramatische wending in 'Thuis' voor volledig nieuwe look Celebs
Celebs

"Hello brunette": Tine Priem kiest na dramatische wending in 'Thuis' voor volledig nieuwe look

"Hello brunette": Tine Priem kiest na dramatische wending in 'Thuis' voor volledig nieuwe look

Tine Priem is nog maar pas terug van een zonovergoten vakantie met haar man Tom. Samen trokken ze naar Sri Lanka en de Malediven. Vlak na haar thuiskomst trok Tine meteen richting haar kapper. Zo gaat de 'Thuis'-actrice voortaan met een heel nieuwe coupe door het leven.

Eind juni zagen de kijkes van 'Thuis' hoe het helemaal fout liep met Tamara in 'Thuis'. De draagmoeder van Lowie (Mathias Vergels) werd plots onwel. In de slotaflevering kwamen de kijkers te weten dat Tamara lijdt aan zwangerschapsvergiftiging.

Hoe het afloopt met Tamara en haar baby, komen we pas na de zomer te weten. Inmiddels zijn de opnames van het nieuwe seizoen ook van start gegaan. Zo laat Tine via Instagram weten dat haar laatste vakantiedag erop zit.

Nieuw kapsel

En op haar laatste vrije dag bracht de actrice ook een bezoekje aan de kapper. Zo heeft Tine voor een compleet nieuw kapsel gekozen. Ze nam afscheid van haar bekende blonde lokken en ruilde ze in voor bruine. "Hello brunette", schrijft de actrice op haar Instagramverhaal bij een foto van het resultaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws