"Heb haar moeten overtuigen": verloofde van Natalia onthult meer over aanzoek dat bijna misliep Celebs
Celebs

"Heb haar moeten overtuigen": verloofde van Natalia onthult meer over aanzoek dat bijna misliep

"Heb haar moeten overtuigen": verloofde van Natalia onthult meer over aanzoek dat bijna misliep

Natalia en haar partner Frederik Binst zijn sinds november 2022 verloofd. In zijn allereerste interview vertelt de vriend van de zangeres meer over dat bijzondere aanzoek en hij legt ook uit dat niet alles volgens plan verliep.

Eind vorig jaar had Natalia plots heuglijk nieuws te melden. “Klaar om met jullie iets te delen… Een onvergetelijke vraag op een onvergetelijk moment op een onvergetelijke plaats! And I said ‘yes’!”, schreef ze toen op haar Instagrampagina. Frederik vroeg haar ten huwelijk in Jordanië toen ze daar deelnamen aan de Halve Marathon des Sables, een tocht van zo'n zeventig kilometer door de woestijn.

In 'Radio2 Benebene' moet hij nog wat kwijt over dat aanzoek, want de verloving was bijna niet goed afgelopen. Toch had hij alles goed voorbereid. "Ik had de verlovingsring moeten meesmokkelen in mijn rugzakje", legt hij uit. "Ondertussen had ik ook een mooie locatie uitgezocht om haar na de marathon ten huwelijk te vragen en dat was bovenop een berg", klinkt het.

Moe 

Een mooie locatie, maar in eerste instantie wilde Natalia de berg niet beklimmen. "Omdat ze zo moe was", verduidelijkt Frederik. "Dus ik heb haar nog moeten overtuigen om mee te komen", zegt hij al lachend. "Eindelijk was het moment daar en ben ik op mijn knieën gegaan", besluit Natalia's verloofde. Eind goed al goed dus!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws