Hanne, Marthe en Julia van K3 verbluffen iedereen: "Grootste K3-nieuws in jaren!" Celebs
Celebs

Hanne, Marthe en Julia van K3 verbluffen iedereen: "Grootste K3-nieuws in jaren!"

Hanne, Marthe en Julia van K3 verbluffen iedereen: "Grootste K3-nieuws in jaren!"

Hanne Verbruggen, Julia Boschman en Marthe De Pillecyn hebben zopas zeer groot nieuws aangekondigd. Zo komt Studio 100 met een gloednieuwe musical.

"Groot nieuws voor alle K3-fans! Zoals eerder aangekondigd, gaat Studio 100 vandaag een gloednieuwe musical onthullen mét K3. Het grootste K3-nieuws in jaren!", stond er deze ochtend te lezen op K3Highlights, het grootste fanaccount van K3. Nu raakte ook bekend om welke musical het gaat.

Zo komt de musical 'De 3 Biggetjes' terug. "Na het enorme succes van de hit-musical in 2003 en 2007 keert 'De 3 Biggetjes' in 2024 terug naar de theaterzalen van België als Nederland. Dit keer kruipen Hanne, Marthe en Julia van K3 in de huid van de biggetjes: Knirri, Knarri en Knorri. De show belooft een onvergetelijk avontuur te worden waarbij de 3 biggetjes op de hielen worden gezeten door Wuppert, Waldo en Willy - de drie zonen van de boze wolf", staat er te lezen op de Instagrampagina van K3Highlights.

Musicaldebuut

"Het verhaal voert je mee naar een wereld vol spanning, fantasie en een vleugje romantiek. Deze swingende musical zit vol met mooie, herkenbare liedjes dat jong én oud zal bekoren. En dat je zeker niet wilt missen! De voorstelling toert door de theaters vanaf 10 februari 2024. Hanne, Marthe en Julia mogen zich opmaken voor hun musicaldebuut, zowel in Vlaanderen als in Nederland!", klinkt het ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws