Gustaph krijgt vlak voor halve finale Songfestival ongelooflijk nieuws te horen: "Betekent enorm veel voor mij" Celebs
Celebs

Gustaph krijgt vlak voor halve finale Songfestival ongelooflijk nieuws te horen: "Betekent enorm veel voor mij"

Gustaph krijgt vlak voor halve finale Songfestival ongelooflijk nieuws te horen: "Betekent enorm veel voor mij"

Vanavond is het eindelijk zover: dan vertegenwoordigt Gustaph met zijn song 'Because of You' ons land in de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival. Hoewel de bookmakers niet laaiend enthousiast waren over de song, kreeg de 42-jarige zanger wel fantastisch nieuws te horen vlak voor de halve finale.

"Ik ben positief en kijk er erg naar uit om mijn verhaal te vertellen", vertelde Gustaph eerder al over zijn Songfestival-deelname. "Ik ga er keihard voor vechten in Liverpool en wil écht mijn vaderland trots maken", aldus de zanger. Met zijn eerste repetitie maakte hij alvast veel indruk.

Gustaph steeg namelijk enkele plaatsen bij de bookmakers. Zo staat België momenteel op de 25ste plek van alle landen. Maar nu heeft de zanger nog meer goed nieuws te horen gekregen in Liverpool.

Gouden plaat

Tijdens een optreden in de Britse stad, kreeg de zanger een verrassing van jewelste op het podium. Gustaph mocht namelijk een gouden plaat in ontvangst nemen voor zijn catchy dansnummer 'Because of You'. En of de zanger daar blij mee was. "Ik wil iedereen bedanken die het lied en de boodschap van het lied heeft omarmd. Dat betekent echt enorm veel voor mij. Ik word er emotioneel van", klonk het achteraf bij de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws